• Fin Nielsen in Denemarken
    U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!
  • Jessica Laux in Duitsland
    Het is mijn genoegen om de zaken met de Technologieco. Ltd te doen van Shenzhen Sinomatic, doen zij altijd het beste voor ons.
Contactpersoon : Manfrid Lee
Telefoonnummer : 86-15813856042
WhatsApp : +8615813856042

Opnieuw te gebruiken toegangskaartsysteem 100% nauwkeurigheidsdropbox de collector van de bezoekerkaart voor uitgang en ingang

Plaats van herkomst Shenzhen, China
Merknaam SINOMATIC
Certificering CE/ ISO
Modelnummer Sn-DBX100
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiable
Verpakking Details karton/houten
Levertijd 5-10 werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities T / T of Western Union
Levering vermogen 1.000 PCs per maand
Productdetails
Maximumkaartgrootte 10 (w) x 9 (h) cm Vermeld licht Volledig bezet Dropbox
Machtsconsumptie Voer niets uit: 24VDC, 0.01A-Verrichting: 24VDC, 4.71 - 4.74A De afmeting van de inzamelingsbak 13.5 x 13,5 x 29 cm
Capaciteit Kan maximum 280 kaarten bevatten Garantie 1 jaar
Hoog licht

Elektronische Draaikruizen

,

Subway tourniquet

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

De opnieuw te gebruiken de nauwkeurigheidsdropbox van het toegangskaartsysteem 100% collector van de bezoekerkaart voor uitgang en ingang

 

Waarom gebruik dit:

 

De wetenschap en de technologie verbeteren zeer snel en wij worden geleidelijk aan afhankelijk van technologie en het heeft ons onderhoud gemakkelijk gemaakt en onze waardevolle tijd bespaard. Het systeem van het de collectortoegangsbeheer van de Dropboxkaart kan de beste en ideale oplossing voor uw menigtecontrole zijn. De Instantie van verschillende organisaties besteedt zodat veel geld elk jaar voor de verloren bezoekerkaart en moet ook nieuwe bezoekerkaart uitgeven; de veiligheidsbedreigingen door de ontbrekende kaarten van de bezoekertoegang is worden gegeven ook een groot probleem, in deze situatie dropbox is het het toegangsbeheersysteem van de kaartcollector met dit slimme en meest efficiënte sulution op de proppen gekomen waarvoor u het wachten ongeduldig op lange wetenschap die hebt.

 

Toepassing:

 

Het Dropbox is geschikt voor binnen slechts toepassing. Het is NIET geschikt geïnstalleerde openlucht of dichtbijgelegen overzeese kant te zijn.

 

Eigenschappen:

  • Flexibele kaartgrootte. Kan maximumkaartbreedte tot 10cm steunen. DBX100 kan in volledige kaart withcard houder en speldklem nemen.
  • Kan met VMS & toegangsbeheer worden geïntegreerd. Om het even welke nabijheidslezer kan binnen dropbox worden geïnstalleerd. De toegangslezer moet enkel droge contactoutput verstrekken om dropbox teweeg te brengen om de kaart goed te keuren. De geldige bezoekerkaart zal in inzamelingsbak worden goedgekeurd en zal openen de poort wanneer u met uw toegangsbeheersysteem integreert. De ongeldige bezoekerkaart zal dalingen uit aan uitgangsdienblad bij voorzijde zijn.
  • Gebruikersvriendelijke & gemakkelijke verrichting. Het groene licht wijst op de kaart de geldige en in collectie doos van de kaartdaling is. Het rode licht wanneer volledig bezet en de kaart zal en dalingen uit worden verworpen aan uitgangsdienblad vooraan.
  • Gemakkelijk onderhoud. De hoogste dekking kan door sleutel worden geopend. De volledige machinekern kan gemakkelijk voor het onderhouden van of het installeren van lezer worden genomen. De bodemdeur kan door sleutel worden geopend om inzamelingsbak te nemen zodra het volledig is. Zodra de inzamelingsbak volledig is, zal al kaarten (geldig/ongeldige) kaart aan het uitgangsdienblad uitvallen. DBX100 zal any more kaarten niet goedkeuren tot de inzamelingsbak wordt ontruimd.

 

Specificatie:

 

Beschrijving Parameter
Voeding AC230 machtsinput
Gebouwd in DC24V-voeding
Machtsconsumptie Voer niets uit: AC 0.04A, gelijkstroom 0.01A
Verrichting: AC 0.28A, gelijkstroom 4,71 - 4.74A
Vermeld licht Blauw: Macht
Groen: Geldige kaart
Rood: Volledig bezet Dropbox
Inzamelingsbak
afmeting
13.5 x 13,5 x 29 cm
Kan maximum 280 kaarten bevatten
Maximum
kaartgrootte
10 (w) x 9 (h) cm

 

Gevallenverwijzing:

Opnieuw te gebruiken toegangskaartsysteem 100% nauwkeurigheidsdropbox de collector van de bezoekerkaart voor uitgang en ingang 0

 

Typisch toepassingsgebruik

 

Het Dropbox kan met de software van het bezoekerbeheer worden gebruikt (VMS) om auto-bezoekercontrole te bereiken uit functioneert. Bezoeker niet meer behoefte om naar de ontvangst tegenovergesteld aan terugkeer te gaan hun bezoekerkaart. De bezoeker moet enkel hun bezoekerkaart in dropbox laten vallen, zal de kaart deze bezoeker in VMS-softwareverslag automatisch controleren.


Het Dropbox kan ook voor etiketteringstoepassing worden gebruikt. De bezoeker kan toegangen kopen en een nabijheidskaart worden gegeven. De bezoeker laat vallen de nabijheidskaart in dropbox te openen poort teweegbrengen. De exploitant verzamelt al kaartje (nabijheidskaart) terug naar kaartjesteller zodra de inzamelingsbak volledig is. De exploitant kan de nabijheidskaart voor volgende bezoeker opnieuw opnieuw gebruiken.

 

Download hier het informatieblad

De Collector datasheet.pdf van de Dropboxkaart