BEPERKT DE TECHNOLOGIEco. VAN SHENZHEN SINOMATIC,

    

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED

Certificaat
Van goede kwaliteit Klep barrière Gate voor verkoop
Van goede kwaliteit Klep barrière Gate voor verkoop
U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!

—— Fin Nielsen in Denemarken

Het is mijn genoegen om de zaken met de Technologieco. Ltd te doen van Shenzhen Sinomatic, doen zij altijd het beste voor ons.

—— Jessica Laux in Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED

1 2 3 4 5
SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED
Sinomaticfabriek Sinomaticfabriek Sinomaticfabriek Sinomaticfabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : sinomatic
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%

Beperkt de Technologieco. van Shenzhensinomatic, bepaalt van in Shenzhen China de plaats, is een high-tech onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. 

De hoofdproducten omvat etc. driepootturnstile, klepbarrière, schommelingsbarrière, de barrière van het dalingswapen, volledige hoogteturnstile. Het bedrijf integreert ook producten met elektronische kaartjessysteem, tijd en opkomstsysteem, het systeem van het autoparkeren, biometrische systemen zoals gezichtserkenning, vingerafdruk, palm-druk en iris.

Onze producten worden wijd gebruikt in plaatsen waar het toegangsbeheer, zoals overheidsorganen, leger, scholen, het ziekenhuis, luchthavens, terminals, toeristische attracties, parkeerterrein nodig is. 

Tot dusver, zijn de bedrijfproducten uitgevoerd naar meer dan 100 landen, zoals Italië, Duitsland, het UK, Spanje, Rusland, Canada, Mexico, Brazilië, de V.A.E, India, Maleisië, Singapore, Thailand, Zuid-Afrika, Kenia. 

De stabiele functie en de uitstekende prestaties zijn de productr&d doeleinden. Het aanbieden van de meeste betaalbare prijs aan klanten is het concept van het productontwerp. Ons doel is een win-win situatie en een samenwerkingsverhouding op lange termijn met al onze klanten en partners te vestigen.

Contactgegevens
SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED

Contactpersoon: Mr. Manfrid Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)