Thuis

SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED

Een paar woorden over ons
China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED

Beperkt de Technologieco. van Shenzhensinomatic, bepaalt van in Shenzhen China de plaats, is een high-tech onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. 

De hoofdproducten omvat etc. driepootturnstile, klepbarrière, schommelingsbarrière, de barrière van het dalingswapen, volledige hoogteturnstile. Het bedrijf integreert ook producten met elektronische kaartjessysteem, tijd en opkomstsysteem, het systeem van het autoparkeren, biometrische systemen zoals gezichtserkenning, vingerafdruk, palm-druk en iris.

Onze producten worden wijd gebruikt in plaatsen waar het toegangsbeheer, zoals overheidsorganen, leger, scholen, het ziekenhuis, luchthavens, terminals, toeristische attracties, parkeerterrein nodig is. 

Tot dusver, zijn de bedrijfproducten uitgevoerd naar meer dan 100 landen, zoals Italië, Duitsland, het UK, Spanje, Rusland, Canada, Mexico, Brazilië, de V.A.E, India, Maleisië, Singapore, Thailand, Zuid-Afrika, Kenia. 

De stabiele functie en de uitstekende prestaties zijn de productr&d doeleinden. Het aanbieden van de meeste betaalbare prijs aan klanten is het concept van het productontwerp. Ons doel is een win-win situatie en een samenwerkingsverhouding op lange termijn met al onze klanten en partners te vestigen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : sinomatic

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Beperkt de Technologieco. van Shenzhensinomatic, bepaalt dat in Shenzhen China, de plaats in het jaar van 2002 wordt gevestigd, is een high-tech onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. 

De hoofdproducten omvat etc. driepootturnstile, klepbarrière, schommelingsbarrière, de barrière van het dalingswapen, volledige hoogteturnstile. Het bedrijf integreert ook producten met elektronische kaartjessysteem, tijd en opkomstsysteem, het systeem van het autoparkeren.

bedrijfsdiensten

De Technologieco. van Shenzhensinomatic, Beperkte altijd nadruk op de productie van toegangsbeheerproducten voor voertuig en voetganger.

 

De hoofdproducten omvat Toegangsbeheerturnstile, het parkeren barrièrepoort, het parkeren slot, hydraulische wegblocker, hydraulische wegmeerpaal, bandmoordenaar enz.

Bedrijfteam

R&D-Team

 

Sinomatic heeft een professioneel R&D-team met meer dan 50 ervaringenpersonen. Elk jaar zullen wij de exsitproducten bevorderen en de lunch op nieuwe producxts volgens de markt en de cliënten koppelen terug. 

 

China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Verkoopteam voor markt overzee:

 

Sinomatic heeft een verkoopteam voor markt overzee met meer dan 10 personeelsleden. De meesten van hen heeft meer dan 3 jaar van ervaring om zaken met cliënt in het buitenland te doen. Wij hebben nu onze die producten aan meer dan 100 landen in de wereld worden verkocht. 

 

China SHENZHEN SINOMATIC TECHNOLOGY CO., LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

CONTACT

Adres: Road van No.59xinhe, Shangmugu, Pinghu, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China.

Factory Adres:Road van No.59xinhe, Shangmugu, Pinghu, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China.