• Fin Nielsen in Denemarken
    U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!
  • Jessica Laux in Duitsland
    Het is mijn genoegen om de zaken met de Technologieco. Ltd te doen van Shenzhen Sinomatic, doen zij altijd het beste voor ons.
Contactpersoon : Manfrid Lee
Telefoonnummer : 86-15813856042
WhatsApp : +8615813856042

Antieffect2s A3 Staal Automatisch Spike Barrier Knife Type

Plaats van herkomst Shenzhen, China.
Merknaam SINOMATIC
Certificering CE/ ISO
Modelnummer Sn-TK01
Min. bestelaantal Toegelaten steekproeforde
Prijs negotiable
Verpakking Details Karton/Triplexdoos/Pallet
Levertijd 5-7 werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 3,00 PCs per maand
Productdetails
Systeemcontrole 220V elektrische aandrijving Algemeen materiaal A3 staal
Kleur zwart / geel, groen / geel Stijgings/daling tijd 1-2s
Gewicht Ongeveer 90Kg/m voor standardard Aardikte 10mm
Hoog licht

A3 Staal Automatisch Spike Barrier

,

2s automatisch Spike Barrier

,

Moordenaar van de staal de Elektromechanische Band

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de mes-type van het de afstandsbedieningapparaat anti-effectauto gebroken elektro geïntegreerde lerende code de bandmoordenaar

 

PRODUCTSPECIFICATIES

 

PUNT
waarde
Plaats van Oorsprong
China
Merknaam
SINOMATIC
Materiaal
A3 facultatief koolstofstaal SS304
Beveiligingsniveau
IP68
Aandrijvingswijze
elektro
Outputmacht
200W
Het opheffen snelheid
1-2s
Oppervlaktetechnologie
Multi-layer antiseptische verfoppervlaktebehandeling
Comité dikte
20mm
De hoogte van de messendoorn
150mm
Drukweerstand
80T
Lengte
6 (klantgerichte) meters

 

PRODUCTOMSCHRIJVING

 

De elektromechanische bandmoordenaar is één van de hoogste het toegangsbeheersystemen van het veiligheidsvoertuig waarin een voertuig zonder toestemming niet kan binnengaan. De banden van unpermitted onmiddellijk open voertuigspleten, daarom beweegt het voertuig slechts een paar meer meters en tegengehouden. De kaken van de bandmoordenaar bewegen samen allen. De aandrijvingseenheid wordt geplaatst aan één eind van de bandmoordenaar, bevindt het zich boven het grondniveau en is een volledige assemblage met het lichaam. Op deze wijze, zowel worden de vlotte transmissie van motie als het minimumeffect van externe factoren bereikt.

 

SINOMATIC de elektromechanische bandmoordenaars worden gecontroleerd door PLC. De open/dichte functie kan door elk soort kaartlezers, biometrische lezers zoals vingerafdruk enz., radiocontrole on/off schakelaar of zeer belangrijke schakelaar enz. worden bereikt. Bovendien, de veiligheidstoebehoren zoals lijndetectors, fotocellen, opvlammende lichten of rood/groen licht kunnen aan de controleelektronika zeer gemakkelijk worden geïntegreerd. Tijdvertraging het bewapenen van de bandmoordenaar kan tussen 0-60 seconden worden aangepast.

 

De band-moordenaar wordt gemaakt van A3-staal en staalblad (de Vorm kijkt als verkeersdrempel). Het keurt het mechanische en elektro in werking gestelde apparaat van de integratieafstandsbediening goed, gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. Het is geavanceerd materiaal aan onderschepping verboden voertuigen en terroristenvoertuigen.

 

Wanneer de onderschepping wordt vereist, druk de Omhooggaande knoop op de afstandsbediening, dan zal het staalblad op onmiddellijk toenemen. Als de voertuigkracht door, de banden zal worden vernietigd en worden gelaten leeglopen. Wanneer het staalblad het wiel kan effectief verhinderen voorbijgaand en gedwongen om op te houden.

Wanneer de onderscheppingstaak over is, druk de Benedenknoop, zal het blad terug naar het omhulsel en de reserve intrekken.

 

Antieffect2s A3 Staal Automatisch Spike Barrier Knife Type 0

 

 

PRODUCThoofdlijnen

 

1. Vrij en snel

2. De stevige en draaglijke structuur, de grootste verkeerscapaciteit is tot 60t

3. Het systeem is veilig, betrouwbaar en stabiel

4. Presteer precies en werk regelmatig, makend de barrière met geringe geluidssterkte

5. De werkomgeving is -40° C aan +70° C

6. Laag probleemtarief, hoge betrouwbaarheid, cyclus met lange levensuur,

7. Het gemakkelijke onderhoud, en het tarief zijn laag

8. Kan met ander controlemateriaal combineren makend tot de barrière autocontrole

9. In het geval van elektrische mislukking of probleem, kan de beweegbare barrière manueel worden in werking gesteld om naar de horizontale positie te terugkeren, die de auto's maakt vlot overgaan

 

 

Het systeem van de bandmoordenaar bestaat:

 

Het systeem van de bandmoordenaar bestaat uit een hoofdkader, een elektrische transmissiepost en een elektrische controledoos.

  • Hoofdkader: omvat A3-staal, staalblad, hoofdzakelijk basis en drijfas. Het gehele lichaam is staalstructuur, keurt het koolstofstaalplaat van GB A3 en het lassen van het kanaalstaal met load-bearing capaciteit met hoge weerstand en antibotsingscapaciteit goed; Binnenlichaam zonder elektrische apparaten en lijnmontages, dat waterdicht en veilig is. Het apparaat wordt opgezet op de oprijlaan of de aangewezen plaats aan het verkeer van het grensvoertuig.
  • De elektrische transmissiepost: omvat motor, versnellingsbak, grensschakelaar, optische as, hoofdzakelijk lagers, basis en een volledige transmissiecomponenten. Binnenstructuur geen toestel, geen roterende riem, geen onderhoud, stabielere en langere lift. Het is de krachtbron van het systeem van de bandmoordenaar, opgezet aan de kant van het belangrijkste kader. Wanneer de stroomonderbreking, het staalblad neer laten vallen of kan manueel opheffen.
  • Elektrisch controledeel: omvat controleraad, transformator, relais, afstandsbedieningapparaat hoofdzakelijk over lange afstand en het apparaat van de draadcontrole.