• Fin Nielsen in Denemarken
    U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!
  • Jessica Laux in Duitsland
    Het is mijn genoegen om de zaken met de Technologieco. Ltd te doen van Shenzhen Sinomatic, doen zij altijd het beste voor ons.
Contactpersoon : Manfrid Lee
Telefoonnummer : 86-15813856042
WhatsApp : +8615813856042

Infrarode Sensor 550mm het Wapenturnstile SS304 van de Steegdaling

Plaats van herkomst Shenzhen, China.
Merknaam SINOMATIC
Certificering CE/ ISO
Modelnummer Sn-DAB02
Min. bestelaantal Toegelaten steekproeforde
Prijs negotiable
Verpakking Details Karton/Triplexdoos/Pallet
Levertijd 5-10 werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities T/T of de Western Union
Levering vermogen 500 PCs per Maand
Productdetails
Materiaal 304 roestvrij staal (standaard) Wapenlengte 300 tot 500mm
Stroomtarief persoon 30 per minuut Steegbreedte 550mm enige eenheid
Voeding AC 220V/110V ±10%
Hoog licht

Infrarode het Wapenturnstile van de Sensordaling

,

550mm het Wapenturnstile van de Steegdaling

,

SS304 de Veiligheidspoort van het dalingswapen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Infrarode van het de DeurToegangsbeheer van de Sensor Openbare Veiligheid van de het Systeemdaling het Wapenturnstile Poort

 

PRODUCTfunctie

 

1) Alarmfunctie: wanneer de wapens door kracht illegaal worden geduwd, automatisch zal het alarm worden teweeggebracht en de wapens zullen gesloten worden geplaatst.

 

 

2) Turnstile kan de arbeidsvoorwaarde door pers de knoop van hoofdcontroleraad plaatsen.

 

3) Anti-snuifjefunctie: turnstile heeft de Mechanische/infrarode functies van het inductie anti-Snuifje (wanneer het ontmoet belemmert tijdens de het terugstellentijd, het elektrische machine gesloten werk automatisch in bepaalde tijd is, zal turnstile opnieuw vertraagd en het terugstellen tot het terugstellen) slaagt, kleine intensiteit in gebreke blijven (≤2Kg).

 

4) Turnstile zal de deur sluiten wanneer somebody de onwettige poort, Tailgating of onderbreking in negatieve richtingspoort ingaat.

 

5)Vóór ontving het open signaal, zal turnstile automatisch sluiten.

 

6) Het automatische Terugstellen functioneert: nadat u de kaart ruilt, tijdens de specifieke tijd (het systeem is 10s), als u niet turnstile overging, zal het systeem automatisch uw gezag annuleren om de poort over te gaan, (de het terugstellentijd is 1~60s u kunt aanpassen het hoe laat kostuum voor u is). Voldoe totaal aan de brandbeveiligingbehoeften.

 

7)Het infrarode sensorterugstellen, de infrarode functie van het inductie anti-snuifje (3 of 5 infrarode facultatief). Turnstile kan met van de het systeemconsumptie van het deurtoegangsbeheer etc. werken van het systeem/biometric ESD van het de erkenningssysteem systeem.

 

PRODUCTinleiding

 

Turnstile van het dalingswapen wordt gevormd na het buigen van de roestvrij staalplaat. De vorm wordt gekenmerkt zoals aangename verschijning, knap, roestvrij en duurzaam. Het systeem wordt voorzien van een standaard elektrische interface en is gemakkelijk geïntegreerd in het materiaal met lees-schrijffaciliteiten zoals magnetische kaart, streepjescodekaart, Identiteitskaart en IC-kaart. Dientengevolge, wordt een ordelijke en beschaafde passage verstrekt voor het personeel binnen en uit, en het onwettige personeel kan worden versperd. Tegelijkertijd, is een speciale brandbesturingsinterface uitgerust in het systeem om aan het vereiste van vuurleidingspassage te voldoen, zodat een snelle benedenstaafcontrole in noodsituatie kan worden gerealiseerd voor het afleiden van passagiers.

 

Turnstile van het dalingswapen -kan met IC-kaart, Identiteitskaart, streepjescodekaart, het apparaat compatibel zijn van de de kaarterkenning van de vingerafdruklezing voor personeel wordt gebruikt, beschaafde, ordelijke toegangsmethodes verstrekken die; beheer effectief de toegang van personeel. Kan wijd in de post, de werfmetro, de fabrieken, het bureaugebouw, het hotel, de clubs, de intelligente gemeenschap, de ondernemingen en de instelling worden gebruikt die intelligent toegangsbeheer vergen.

 

PRUDUCT FOTO

Infrarode Sensor 550mm het Wapenturnstile SS304 van de Steegdaling 0

 

TECHNISCHE PARAMETERS

 

Voeding
AC220±10%V 50Hz/AC110±10% 60Hz
Machtsconsumptie
100W
De inputvoltage van het toegangsapparaat
Droog contact of elektro het niveausignaal van 12V of > de impulssignaal van 100ms 12V, drijfstroom > 10mA
Maximum stroomtarief
persoon 30 tot 40 per minuut
Huisvestingsafmeting 1200x150x1000mm
Wapenlengte
300 tot 500mm
Het werk temperatuur
-20°C~+60°C
Huidig
3A
Controlekring
DC24
Het werk vochtigheid
0~95%RH
Tijd van het openen of het sluiten
minder dan 2S
Het normale leven 5 miljoen keer

 

HOOFDLIJNEN

 

1.Easy verrichting en geschikt onderhoud met functies van analyse zelf - controle en alarm.


2.Flexible code het draaien montages, die over dozens types prestaties voor uw selectie hebben.


3.Infrared en mechanische anti-vastklemt biedt dubbele bescherming. Wanneer een plotselinge effectkracht tijdens het systeemterugstellen wordt toegepast, zal turnstile automatisch ophouden of zal terugkaatsen, tegelijkertijd sturend alarmsignaal.


4.Various alarmpatronen, met inbegrip van onwettig binnendringen, anti-sleept en overwerk die omgekeerde die alarm enz. overgaan overgaan.


5. Schokbestendig, zonder het open signaal, turnstile wapen te ontvangen sluit automatisch.


6.Anti-omgekeerd overgaand, wanneer somebody poging aan integendeel het overgaan, de vleugel tegelijkertijd alarm snel sluit.


7.High het de indicatorlicht van de helderheidstoegang en zijn vermenselijkte snelle functie, maken de gang kenmerkender.


8.Adjustable voor wijzen van normale open en normale dicht, kan gemakkelijk door code-draait of het externe handknoop controleren worden bereikt.


9.Automatic opsporing en het terugstellenfunctie: Het systeem zal automatisch de toegangsmachtigingen annuleren wanneer geen voorwerpen die binnen de voorgeschreven (regelbare) periode overgaan wordt ontdekt.


10.The turnstile opent automatisch om mensen in het geval van een noodsituatie, zoals brand, stroomuitval, enz. te evacueren.


11.Can wordt verbonden met een verscheidenheid van controlemateriaal, die het signaal van relaisschakelaar ontvangen.


12.Diversify de gangwijzen, kunnen zijn het unidirectionele of bidirectionele overgaan of unidirectionele gecontroleerd, vrije passage omkeren.


13.Strong het milieu die capaciteit, Turnstile nok aanpassen wordt geïnstalleerd in om het even welke ruwe milieu's, met sterk ego die capaciteit beschermen. zoals zwakke stroom, kortsluiting, glans, mistregen en sneeuwweer, tyfoon of andere milieuverandering.

 

Gebieden van Toepassing


Post, dok, plaats, school, de controlebeheer van de supermarktingang
●Het tentoonstellingscentrum, het zwembad, de toeristische attracties en andere kaartjesingang en uitgang controleren beheer
●Ondernemingen en instellingen de opkomst, het toegangsbeheer, de consumptieingang en de uitgang controleren beheer
●Speciaal kanaaltoegangsbeheer