• Fin Nielsen in Denemarken
    U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!
  • Jessica Laux in Duitsland
    Het is mijn genoegen om de zaken met de Technologieco. Ltd te doen van Shenzhen Sinomatic, doen zij altijd het beste voor ons.
Contactpersoon : Manfrid Lee
Telefoonnummer : 86-15813856042
WhatsApp : +8615813856042

Waterdicht van het het Slot Automatisch Zonnepaneel van het Autoparkeren de Machtsstaal Rolling Kadermateriaal

Plaats van herkomst Shenzhen, China
Merknaam SINOMATIC
Certificering CE/ ISO
Modelnummer Sn-BW-8S
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiable
Verpakking Details karton/houten
Levertijd 3-5 werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, D/A, D/P
Levering vermogen 3.000 PC's per maand
Productdetails
kleur zwarte geel Lopende Tijd 5S
Verre Afstand ≤50m Toenemende hoogte 390mm
Onderaan Hoogte 60 mm Frame materiaal Het walsen van staal
Zonnepaneel Inbegrepen
Hoog licht

de beschermer van de autoparkeerplaats

,

Automatisch Parkerenslot

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoog - leverancier van het het parkerenslot van de kwaliteits de waterdichte zonne aangedreven automatische zonneauto van Shenzhen

 

Productomschrijving:

De zonne Verre Parkeerplaats wordt ontworpen voor het sluiten van uw privé parkeerterrein, om het te beschermen, maken het en verhindert onbevoegde mensenbestuurders beveiligt uw privé parkerenvlek te gebruiken. Met automatische afstandsbediening voor boven en beneden beweging. Dit product kan betere veiligheid rond u huis of het parkerenplaats van de bureauauto aanbieden.

 

Voordelen:

 

180° antibotsings

Het parkerenslot heeft flexibele ontwerp en zelfbeschermingsfunctie. Het kan afwisselend roteren om tegen externe botsing te beschermen. En het parkerenslot zal tussentijd alarmeren.

 

Op zwaar werk berekend en Duurzaam

De huisvesting keurt hoogte goed - kwaliteitsstaal het rollen die Max. 5 tongewicht kan dragen. Met nevel plastic deklaag, die waterdicht, roestvrij genoeg en stofdicht is om over vele jaren in hard weer te duren. Het slingeringswapen van staal het rollen wordt gemaakt zal niet zelfs het wordt verpletterd door een voertuig dat misvormen

 

Navulbare Batterij met Lang Ononderbroken Gebruik

Het parkerenslot wordt aangedreven door navulbare batterij. Na wordt geladen, zal het duurt ongeveer 1000 gebruik, of ongeveer 6 maanden ononderbroken gebruiks. het parkerenslot komt met een aanvulling machtspak. Als het parkerenslot met ingebouwd zonnepaneel, nauwelijks het heeft moeten laden.

 

Alarm tegen een Lage Batterij

Als de batterij laag is, zal het parkerenslot alarmeren om de eigenaar eraan te herinneren om de batterij aanvulling.

 

 

De eigenschappen van autoparkeren sluiten:

 

1. Makkelijk te gebruiken: Raak verder om uw automatisch parkerenslot te verminderen om vlakte te leggen, dan aandrijving uw voertuig in parkeerplaats; Wanneer het weggaan, raak ver, en uw parkerenslot zal automatisch tot verhindert iedereen anders uw parkeerplaats te gebruiken toenemen.

2. Gemakkelijk te installeren: Het slot van het moeilijke situatieparkeren op de grond door uitbreidingsbouten, die genoeg is.

3. Navulbare Batterij met Lang Ononderbroken Gebruik: Het parkerenslot wordt aangedreven door navulbare batterij. Na wordt geladen, zal het duurt ongeveer 1000 gebruik, of ongeveer 6 van het ononderbroken use.the-parkerenmaanden slot komt met een aanvulling machtspak.

4. Op zwaar werk berekend en Duurzaam: De huisvesting keurt hoogte goed - kwaliteitsstaal het rollen die Max. 5 tongewicht kan dragen. Met nevel plastic deklaag, die waterdicht, roestvrij en stofbewijs genoeg is om ongeveer 5 jaar in hard weer te duren. Het slingeringswapen van staal het rollen wordt gemaakt zal niet zelfs het wordt verpletterd door een voertuig dat misvormen.

5. Het anti losmaken voor Machtsveiligheid: De machtsverbinding is anti losmakend ontwerp voor het geval dat het gebruik de batterij veroorzakend kortsluiting misplaatst.

6. Auto die van plaats veranderen: de externe kracht kon niet de positie van het slingeringswapen veranderen wanneer het verticaal is; wanneer het slingeringswapen in een horizontale positie wordt gedwongen, zal het verticaal van plaats veranderen, tenzij de gebruiker afstandsbediening gebruikt om het horizontaal te zetten.

7. Vrij lawaai: Het transmissieontwerp op motor maakt bijna nul lawaai, dat voor batterij en motorlevensduur en minder wrijving, ook goederen voor stil milieu goed is.

8. Handcontrole in het geval van geen macht: Voor het geval dat de macht weg is, controleer enkel manueel het parkerenslot in noodsituatie.

9. Alarm tegen een Lage Batterij: Als de batterij laag is, zal het parkerenslot alarmeren om de eigenaar eraan te herinneren om de batterij aanvulling.

 

10. Auto-verander van plaats

Voor het geval dat een voertuig het parkerenslot van zijn voorkant raakte, zal het slingeringswapen worden gedwongen om met alarmgeluid te sluiten, en zodra het voertuig wegging zal het slingeringswapen automatisch omhoog tot verticaal opheffen. Met verder, kunt u standpunt van slingeringswapen zelfs innemen toen het door een voertuig werd geraakt.

 

11. Antibotsings (Beschikbaar voor sommige modellen)
Voor het geval dat een voertuig het parkerenslot van zijn voorkant raakte, zal het slingeringswapen worden gedwongen om met alarmgeluid te sluiten, zal dit zowel voertuig als het parkerenslot beschermen.

 

Productdetails

Waterdicht van het het Slot Automatisch Zonnepaneel van het Autoparkeren de Machtsstaal Rolling Kadermateriaal 0

Waterdicht van het het Slot Automatisch Zonnepaneel van het Autoparkeren de Machtsstaal Rolling Kadermateriaal 1

 

De specificaties van autoparkeren sluiten:

 

Model Sn-BW-8S
machtsvoltage DC6V 7AH
Rustige stroom (mA) ≤0.85Ah 
Materiaal 3.0mm staal het rollen
Grootte  460*495*390mm   
Op hoogte 390mm
Onderaan hoogte 60mm
Omhoog en omlaag - tijd 5-6s
Afstandsbedieningafstand ≤50
Het werk temperatuur   -30 ~ +65
Lood Zure Batterij het laden tijd 12 uren
Maak/stofdicht waterdicht IP67
N/W 7.5Kgs
Verpakking 460*480*100mm

 

Onze dienst:

  • 12 maanden Standaardgarantie, de uitstekende naverkoopdienst.
  • 24h*7d bij uw dienst om u de beste steun te geven.
  • Gedetailleerd installatiehandboek en bedradingsdiagram om alles gemakkelijk te maken.
  • Wij bezitten goed-tranied en passionalverkoop & de naverkoopdiensten.
  • OEM & ODM de diensten zijn beschikbaar.